Округли сто за супервизоре групе 1

Почетна » Календар » 

Округли сто за супервизоре групе 1
21дец2022

Место: Центар за социјални рад Сента

Дана 21.12.2022. године одржаће се округли сто за супервизоре групе 1 у Центру за социјални рад Сента.

Serbian ЋИР English ENG