Округло сто за супервизоре групе 2

Почетна » Календар » 

Округло сто за супервизоре групе 2
09дец2022

Место: Центар за социјални рад Суботица

Дана 09.12.2022. године одржаће се округли сто за супервизоре групе 2 у Центру за социјални рад Суботица.

Serbian ЋИР English ENG