Округли сто за супервизоре групе 3

Почетна » Календар » 

Округли сто за супервизоре групе 3
05дец2022

Од 10:00 до 14:00 часова

Место: Центар за социјлани рад Пландиште

Адреса: Војводе Путника 38, 26360 Пландиште

Дана 05.12.2022. године у Центру за социјлани рад Пландиште одржаће се Округли сто супервизора из групе број 3.

Serbian ЋИР English ENG